Adam Lebech, Branchedirektør, DI Digital

Adam Lebech, Branchedirektør for DI Digital. 

Adam Lebech taler her om det fundamentale skift, der er sket fra digital teknologi som et værktøj i IT afdelingen, til den digitale transformation som berører alle dele af organisationen og ikke lader nogle brancher gå ram forbi.
Hastigt udviklende områder som Internet of Things sætter ligeledes pres på innovationen. Det skaber muligheder for at gentænke gamle og skabe nye værdikæder. Men det kræver også en ny, mere agil tilgang til produktudvikling og brug af eksempelvis designtænkning som metode for at komme uden om “business as usual” i industrien.
Adam Lebech taler også om DI’s initiativer for at sætte en digital dagsorden fremad og hvad han ser bør ske bland andet i forhold til det offentliges digitalisering.

Få alle 24 videoer om digitalisering

Følg med i vores julekalender

 Få et link i din inbox:Email


 

Facebook

Linkedin

Twitter

Vimeo