Rune Huvendick Jensen, Kommunikations- og Markedsføringschef, DAC

Rune Huvendick Jensen, Kommunikations- og Markedsføringschef, Dansk Arkitektur Center

Rune Huvendick Jensen taler om de skift, der er sket i digitaliseringen af kulturinstitutionerne og vigtigheden af en bæredygtig forretningsmodel og gennemtænkte teknologivalg, frem for at jagte de kortsigtede og enkeltstående digitale projekter.  Vi hører om dem, der gør det rigtig godt, og hvordan det handler om at skabe oplevelser på tværs af platforme og rum. Rune taler også om de udfordringer og muligheder Dansk Arkitekturcenter ser for sig de næste år, hvor DAC bl.a. får en ny fysisk lokalitet. Det skaber muligheden for at tænke forretning og digitalisering på ny.

Få alle 24 videoer om digitalisering

Følg med i vores julekalender

 Få et link i din inbox:Email


 

Facebook

Linkedin

Twitter

Vimeo