Janus Sandsgaard, Fagchef for IT og Digitalisering, Dansk Erhverv

Hvad kan en Commodore 64 fra starten af 80’erne sige om hvor digitaliseringen er i dag? Janus Sandsgaard,  Fagchef for IT og Digitalisering, Dansk Erhverv tager os via 80’ernes visioner om en computer i hvert et hjem, med tilbage til nutiden hvor der er en computer i hver en lomme. Hvor data og regnekraft ikke længere er en forhindring og hvor den hastige digitale transformation og disruption kommer fra hele nye fronter. Men den bør ses som en mulighed for og et krav på at finde på nye idéer og løsninger, der skaber ny forretning. Janus maner også til besindighed – for “gør som Google” retorikken er ikke nødvendigvis vejen frem for alle.

Følg Janus Sandsgaard på twitter @isdn

 

Følg med i vores julekalender

 Få et link i din inbox:Email


 

Facebook

Linkedin

Twitter

Vimeo