Morten Thune Højberg, CEO, Moment

 Morten Thune Højberg CEO, Moment

 Moment var blandt de første til at annoncere jobs på nettet. Det er de ikke længere. Morten Thune Højberg CEO for Moment A/S taler om rekruttering i en digital tidsalder og hvordan Moment arbejder med data og digitale værktøjer til at udvide deres forretning. Det handler ikke bare om at kunne understøtte rekruttering, men også være med i rådgivningen i forhold til onboarding og fastholdelse af processer.

Morten taler også for at ikke alt skal eller kan digitaliseres, de digitale værktøjer og platforme bliver aldrig så præcise, at de kan erstatte de menneskelige processer og oplevelser der er, når man skal have nye folk tiltrukket og ind i sin organisation. Men det digitale kan understøtte dette f.eks. med gamification og big data. Morten taler også om sin erfaring med at skabe innovative teams og vigtigheden af en iværksætter kultur – og om hans dyrtkøbte erfaringer med for 10 år siden at lave “et Facebook” før Facebook kom til Danmark.

Få alle 24 afsnit om digitalisering

Følg med i vores julekalender

 Få et link i din inbox:Email


 

Facebook

Linkedin

Twitter

Vimeo