Events om – at udvikle de rigtige digitale produkter og services, på den rigtige måde, for de rigtige mennesker.

Næste event d. 25. februar 2016

Fælles, åbent, agilt

Strategisk digitalisering

Tilmeld dig allerede nu – og vi sender dig mere information, når dagen nærmer sig.

 

I dag handler det som organisation ikke længere om at have den rigtige digitale strategi, men om at kunne gennemføre den nødvendige strategiske digitalisering.

Socialsquare afholder i løbet af 2016 en række events, som belyser strategiske digitalisering fra forskellige vinkler.

Vi inviterer praktikere og ildsjæle fra organisationer og virksomheder, der er i den forreste bølge af strategisk digitalisering til at tale, diskutere og sparre med et engageret publikum.

Det gør vi, fordi strategisk digitalisering kræver åbne, modige og agile digitale organisation, der bruger entreprenante udviklingsmetoder, brugerinddragelse, open source, community skabelse og digital kompetence- og organisationsudvikling.

Vi vil åbne op for diskussion om, hvordan den digitale front rykker sig fra hensigter på papir til virkelighed – og ikke mindst, hvad det skaber af værdi, når organisationer omstiller sig til livet i den digitale verden.

TIDLIGERE EVENTS

“Fra digital strategi til strategisk digitalisering”

At udvikle de rigtige produkter og services, på den rigtige måde, for de rigtige mennesker.“Digital forandring i kulturorganisationer”

Hvordan digitaliserer man en organisation? Hvilke krav stiller det digitale til os og hvorfor kan vi ikke bare gøre “som vi altid har gjort”?
Det digitale trænger sig længere ind i kerneforretningen og giver nye måder at organisere, arbejde og formidle på.“APIet – Kernen i din strategiske digitalisering”

Et API er ikke blot et teknisk koncept, men også et væsentligt strategisk element. Et API giver muligheden for at gøre jeres data tilgængeligt for komplimentære produkter. Det kan skabe øget værdi for jeres kunder og give jer mulighed for at udvide jeres forretningsområder og markeder.


Vi glæder os til at se dig!

Alle events er gratis, men kræver tilmelding.

Vær den første til at vide, når vi holder events - og når der kommer nyt fra os

Vi vil holde en række events, hvor vi vil fortælle mere om, hvad vi mener, når vi siger, strategisk digitalisering.