I dag handler det ikke kun om at have den rigtige digitale strategi, men også om at kunne gennemføre den nødvendige strategiske digitalisering.

 

 

 

Socialsquare er fremtidens udviklings- og konsulenthus, hvor kodeorderne er åbenhed, agile og entreprenant udviklingsmetoder samt brugerinddragelse, open source, community skabelse og digital kompetence- og organisationsudvikling.

Vi leverer

Digital organisationsudvikling

  • Vi bygger de nødvendige digitale kompetencer og værktøjer til at organisationen kan levere selv.
  • Vi afdækker digital parathed og mulighedsrum, udvikler vision, strategi, forretningsmodeller og arbejdsgange i tæt samarbejde med vores kunder. Vi hjælper kunden med nye forretningsmodeller baseret på community med kunder, konkurrenter og partnere.
  • Vi udvikler kompetencer gennem træningsforløb, så kundens organisation selv kan bygge og drive strategisk digitalisering.

Digitale produkter og services

  • Vi bygger de rigtige digitale produkter og services rigtigt – og sikrer at de virker for dem, som skal bruge dem.
  • Vi identificerer muligheder og behov. Vi arbejder agilt og designer, udvikler, lancerer og driver produkter i forhold til UX, design og infrastruktur.
  • Vi bygger API’er, software på tværs af åbne frameworks og hardware i genbrugelig teknologi.

Vær den første til at vide, når vi holder events - og når der kommer nyt fra os

Vi vil holde en række events, hvor vi vil fortælle mere om, hvad vi mener, når vi siger, strategisk digitalisering.

 


Læs mere om de event, som allerede er planlagte, og tilmeld dig HER.

Cases

Københavns Kommune og Region Hovedstaden

Vi udvikler Open Source I Bike CPH og Supercykelstier for Københavns Kommune og Region Hovedstaden

Give and take

Vi er engageret i et 3 årigt EU projekt hvor vi udvikler et produkt til deling af services blandt ældre

GlobalActionAid

Vi udvikler globale lærings platforme og laver strategisk digitalisering for ActionAid

Dansk Kulturarv

Vi udvikler siden Dansk Kultur arv for DR.

Det Kongelige Bibliotek, open source strategi

Vi rådgiver og faciliterer udvikling af open source strategier med direktioner, ledelse og medarbejdere.

ROKOKO, electronic 3D motion capture system

Vi udvikler software og hardware bestående af en kedeldragt med accelerometer på samtlige led af kroppen, der levere relevante data til Unity 3D ved brug af open source komponenter, som Arduino, Raspberry Pi og UDOO boards.

AIRTAME, Wireless HDMI

Vi investerer i nye foretagende, som har potentiale til at leve på egen hånd. Bl.a. AIRTAME, som oprindeligt var et udviklingsprojekt in-house, men som senere opnåede 1,26 mio. USD i Crowdfunding som et selvstændigt firma.

Nationalmuseet, udvikling af Det Digitale Frihedsmuseum

Vi udvikler på det Det Digitale Frihedsmuseum herunder motivtagging og geotagging på samlinger online. Desuden udarbejder vi digitale muligheder for interaktion med materialer v/ friskæring, rotation, sammensætning mv.

Wonderful Copenhagen

Vi har leveret bedre forståelse af de storbyrejsendes digitale adfærd og teknologi, hvilket leder til større træfsikkerhed og mere relevans for Wonderful Copenhagens destinationsmanagement organisation

Rejseplanen

Socialsquare har for Rejseplanen skabt en kundedreven produktstrategi, der møder de nye behov og forventninger, en stadig mere digital brugergruppe har.

Novo Nordisk

En ny digital strategi og lancering af pilotprojekter med banebrydende værktøjer leder til øgede færdigheder og samarbejde i organisationen, samt øget engagement af eksterne målgrupper.

Dansk Industri

Strategiske pilotprojekter leder til mere relevant interaktion med målgrupper og bedre organisering af brugen af sociale medier.

Goaly.com

Goaly er et norsk Start-up med amerikanske investorer bag. Vi har arbejdet på konceptudvikling, udviklet redaktionelle værktøjer og processer, kørt scrum process og leveret implementering af backend og front-end.

Odense Kommune

Pilotprojekt for samskabelse med borgere og virksomheder leder til køreplan for og netværk omkring åbne data for bedre velfærd.

Biotech Acadamy

I samarbejde med Biotech Academy, DTU, har vi udviklet frontend og backend på Det Virtuelle Laboratorium. Et stimulerende e-learningværktøj særligt udviklet til undervisere og elever i gymnasiet, der giver en realistisk simulation af laboratoriearbejde.

Saxo

Kunde- og produktudvikling af SAXO Publish leder til nyt produkt med 1000 titler, nye kunder og nye forfattere på 6 måneder.

 

Links We Love Friday (W51 Y15)

Fortune Verne Harnish 5 Key Business Trends to Master in 2016 The waves of change are constant, but if you […]

Read More

Links We Love Friday (W50 Y15)

Medium Your App Startup is Dead. Long Live Your App Startup. A Response to Fred Wilson Crisp’s Blog Scaling Agile […]

Read More

Links We Love (W49 Y15)

WIRED Apple Open Sources Its Swift Programming Language for Building Apps Everywhere—Maybe Even Android Apple’s paving the way for Swift […]

Read More